• Nou

Set de joaca Polly Pocket Calendar Advent cu 25 de surprize de descoperit, HHX84

167,23 lei

194735079261

Cantitate
Ultimele produse in stoc

 

Termeni și condiții de utilizare

  Livrare

Livrare gratuita pentru comenzile non-urgente.

 

Confidentialitate

Simțiți magia sărbătorilor cu Calendarul de Advent Polly Pocket cu o temă de țara minunilor de iarnă. În cabană veți găsi 4 nivele și 8 zone pentru a juca și a veni cu povești creative. Copiilor le va plăcea să descopere până la 25 de surprize, câte una în fiecare zi până la Crăciun. În prima zi, copiii despachetează un cadou unic, iar în următoarele 24 de zile, descoperă o nouă surpriză în fiecare zi! Surprizele mai mici au o temă de iarnă. Unele accesorii au cârlige speciale, așa că le puteți atașa în diferite locuri de pe platou pentru a vă extinde posibilitățile de joacă. Numără înapoi zilele până la Crăciun cu acest Calendar de Advent cu 25 de accesorii de descoperit, inclusiv micropăpuși Polly și Shani. Culorile și decorațiunile pot varia. Este un cadou grozav de Crăciun pentru copiii de la 4 ani.

Caracteristicile produsului:

Pregătește-te să te distrezi cu Calendarul de Advent Polly Pocket în formă de casă de iarnă. Există 4 niveluri, 8 zone de joacă și 25 de surprize (inclusiv micropăpuși Polly și Shani).

Copiilor le va plăcea să descopere până la 25 de surprize - una în fiecare zi până la Crăciun.

În prima zi, copiii despachetează un cadou unic, iar în următoarele 24 de zile, descoperă o nouă surpriză de Crăciun în fiecare zi!

Unele accesorii au cârlige speciale, astfel încât să le poți atașa în diferite locuri de pe platou pentru a extinde posibilitățile de distracție festivă de iarnă.

Zonele de joacă includ camere de acasă, o cameră de zi, o bucătărie, o baie și o zonă de recreere de iarnă.

Referinte specifice