Jurassic World Dinossaur Mosasaurus gigant 74cm

399,00 lei
cu TVA

0194735142064

Cantitate
Ultimele produse in stoc

 

Termeni și condiții de utilizare

  Livrare

Livrare gratuita pentru comenzile non-urgente.

 

Confidentialitate

Retrăiește acțiunea-aventura pe marele ecran!

Pregătește-te pentru acțiune și aventură palpitantă cu Jurassic World! Retrăiește momente captivante de film și scene incitante cu această linie de produse inspirate de film, cu detalii autentice, design uimitor și o valoare incredibilă pe care fanii le vor adora!

Au trecut 22 de ani de la evenimentele din Jurassic Park, iar parcul de distractii imaginat de vizionarul John Hammond este acum perfect functional. Milioane de turisti au venit anual pe Isla Nublar, platind preturi piperate pentru a vedea cu ochii lor dinozaurii readusi la viata de tehnologii revolutionare, dar in ultima vreme numarul vizitatorilor a scazut. Pentru a creste vanzarile, Corporatia Patel comanda realizarea unui nou dinozaur. Comportamentul acestuia ii va uimi pe angajatii parcului, iar natura va profita curand de ocazie pentru a arata din nou ca nu poate fi controlata de catre om.Cu figurinele Jurassic World distractia te asteapta, garantat!
Copiii pot crea o intreaga armata de dinozauri prin colectarea figurinelor de atac Jurrasic Park: Attack Pack - Camp Cretaceous. Dinozaurii au fost inspirati din film, astfel incat fiecare figurina are 5 puncte mobile si un corp realist.

Referinte specifice