• Nou

Set papusi Rainbow Shadow High, Special Edition Twins 2-Pack Naomi & Veronica Storm, 28 cm

528,57 lei

0035051585879

Cantitate
Stoc epuizat


 

Termeni și condiții de utilizare

  Livrare

Livrare gratuita pentru comenzile non-urgente.

 

Confidentialitate

INSPIRAȚI IMAGINATIA COPIILOR: Rivalitatea dintre liceul Shadow High și Rainbow High este acerbă și legendară. Iar Shadow High are propriul set de gemene. Vă prezentăm surorile Storm-Naomi și Veronica. Ele guvernează podiumul și holurile de la Shadow High. Imbrăcate in ținutele lor elegante, mov cu negre, sunt gata să stea pe holurile liceuli de arta aratand atat de cool.


CARACTERISTICI SUPERIOASE: Fiecare păpușă are un design unic și este imbrăcată in tonuri mov și negru, din cap pană in picioare. Gemenele au trăsături superbe și detaliate, păr frumos ondulat, multicolor, gene lungi și adevărate, ochi de sticlă și unghii distincte. In plus, fidelă personajului ei din serialul animat Rainbow High, Veronica umfla baloane din guma de mestecat, permanent. 


MODĂ MIX & MATCH: Naomi vine imbrăcată intr-o jachetă de blană cu model, top și fusta irizată asortate, cizme inalte pană la genunchi, clutch și accesorii unice. Veronica vine imbrăcată intr-o jachetă cu pene din tweed mov și negru, top din dantelă și piele, fustă din tweed și paiete, șosete metalice peste genunchi, tocuri superbe, poșetă cu detalii cu ochiuri și accesorii indrăznețe. Acest set de joacă le va oferi copiilor bucurie nesfarșită și divertisment imaginativ de povestire.


CREATIVITATE ACUM: La Shadow High, școala de arte de elită, toți elevii au un focus școlar care este prezentat pe ambalaj și in seria animată. Naomi iubește să dețină controlul, așa că direcția artistică a fost o potrivire naturală pentru ea - ea este cea care creează lumile și estetica generală. Veronica se concentrează pe fotografie și ii place să surprindă lumile pe care le creează sora ei.


AMBALAJ DE COLECȚIE: Acest pachet ediție specială prezintă gemenele Shadow High Twins in tematica lor iconica.


FOLOSITI SUPORTURILE DE PAPUSI INCLUSE: Gemenele sunt complet articulate, brațele și picioarele lor se indoaie pentru atatea ipostaze pline de farmec sau le puteți explune pe suportul pentru păpuși inclus.


CE ESTE INCLUS: 2 păpuși fashion, două ținute complete de păpuși (jachete, topuri, fuste, șosete etc), două perechi de pantofi pentru păpuși, 2 suporturi pentru păpuși. Și accesorii pentru păpuși, inclusiv 2 posete unice pentru păpuși, 2 perechi de cercei Shadow High, accesorii de păr și multe altele.

Varsta recomandata: 6 ani+

Inaltimea papusilor este de 28cm

Referinte specifice