Jurassic World - Giant Brachiosaurus, Mattel, 106 cm HFK04

579,00 lei
cu TVA

194735041657

Cantitate
Stoc epuizat


 

Termeni și condiții de utilizare

  Livrare

Livrare gratuita pentru comenzile non-urgente.

 

Confidentialitate

Comanda in 09h 20m 00s pentru a primi comanda maine!.

Intră în lumea aventurii Jurassic World! Creează o lume Jurassic completă cu toate figurinele de dinozauri inspirate de filmul de succes.

Dinozaurii cu aspect extrem de realist sunt foarte detaliați, figurile lor flexibile au elemente mobile, vârfuri, gheare și dinți cu aspect extrem de înfricoșător, datorită cărora duc băieții și fetele în epoca în care aceste reptile preistorice gigantice domneau supreme. Caracteristici suplimentare precum: sunete impresionante care însoțesc jocul sau mișcare care imit un atac fac din figurile Mattel un element extrem de valoros al colecției fiecărui iubitor de dinozauri! Căutați toate personajele inspirate din Jurassic World! Pentru și mai multă distracție cu dinozaur, descărcați aplicația Jurassic World Facts (pentru Android sau iOS), scanați codul figurii și urmăriți cum dinozaurul prinde viață, aflați despre fapte despre atacuri, comparați statistici și multe altele!

Pregătește-te pentru acțiune și aventură palpitantă cu Jurassic World Dominion! Acest Brachiosaurus incredibil de realist are 106 cm. lungime, iar aspectul și culorile sale reîmprospătate sunt inspirate de film. Are o mobilitate îmbunătățită și un design cinematografic uimitor și fidel. Gâtul său lung are multe articulații. Colectionarii vor adora acest dinozaur foarte mare care isi va construi lumea jurasica personala. Dați viață acestui dinozaur cu realitatea augmentată (AR)! Îndrăznește să vezi cum poate arăta jocul REAL cu dinozauri! Doar scanează codul ADN ascuns cu orice dispozitiv inteligent pentru a debloca experiențe AR în aplicația gratuită Jurassic World Facts (Android și iOS). Dispozitivul nu este inclus. Culorile și decorațiunile pot varia.

Caracteristicile produsului:

Aduceți acasă aventura și entuziasmul Jurassic World Dominion cu acest brachiosaurus mare, realist, cu caracteristici și decorațiuni de film autentice!

Recreează scene de dinozauri giganți cu membrele mobile ale acestei figurine de 106 cm, inclusiv articulații multiple într-un gât lung și zvelt.

Bucurați-vă de dimensiunea mare a acestei figurine, care o face ușor de manevrat chiar și pentru mâinile mici. Poate domina orice colecție de dinozauri.

Este un cadou grozav pentru copiii cu vârsta de 4 ani și peste cărora le place să se joace cu dinozauri.

Descărcați aplicația gratuită Jurassic World Facts (Android și iOS) și distrați-vă cu adevărat cu dinozaurii. Găsiți codul ADN ascuns și scanați-l cu orice smartphone/tabletă pentru a activa opțiunile de realitate augmentată.

Smartphone/tableta nu este inclus.

Realitatea augmentată vă permite să studiați dinozaurii în laborator cu conținut educațional vizual și să descoperiți diferite moduri, cum ar fi termică și cu raze X. Apoi puteți trece la nivelul următor și puteți introduce dinozaurii în lumea noastră folosind realitatea augmentată.

Informații suplimentare

Dimensiunea pachetului: 53 x 33,2 x 19,3 cm.

Referinte specifice