• Nou

Set de joaca Enchantimals Urban House Cafe, cu papusa inclusa, 71*48cm, HHC18

377,31 lei

0194735063161

Cantitate
Ultimele produse in stoc

 

Termeni și condiții de utilizare

  Livrare

Livrare gratuita pentru comenzile non-urgente.

 

Confidentialitate

Set de joaca Enchantimals - Cafeneaua din oras 

 

Traiti printre nori in acest set de joaca de apartament Enchantimals™ City Tails™! Cu o inaltime de peste 70 cm si 6 zone de joaca, acesta este plin de distractie de poveste. De asemenea, sunt incluse papusa Palmer Pomeranian™ (15 cm) si catelul sau, Pommy™! Exista 3 etaje -- o cafenea la parter cu locuri la terasa in aer liber, un living si o bucatarie, dormitorul, plus un acoperis cu o „piscina”. Acest set de joaca colorat are, de asemenea, un balcon, scari de evacuare si o usa care se deschide (cu o usa pentru catelusul Pommy™, de asemenea). Acesti catelusi Pomeranian adora sa invite alti prieteni Enchantimals™ in casa lor din oras. Este locul perfect pentru a petrece timpul in oras! Cu accesorii precum un pat, o canapea, un frigider care se deschide, bauturi, deserturi si multe altele - copiii au tot ce le trebuie pentru a-i ajuta pe acesti prieteni Enchantimals™ sa-si traiasca cea mai frumoasa viata de oras! Culorile si decoratiunile pot varia.

•  Traiti printre nori in acest apartament Enchantimals™ City Tails™!

•  Cu o inaltime de peste 70 cm, cu 6 zone de joaca si cu peste 15 piese, acest set de joaca este plin de distractie de poveste.

•  De asemenea, sunt incluse papusa Palmer Pomeranian™ (15 cm) si colegul sau de camera, catelusul Pommy™.

•  Exista 3 etaje: o cafenea la parter cu o terasa in aer liber, un living si bucatarie, dormitor, plus o zona de „piscina” pe acoperis. Exteriorul apartamentului este adorabil cu un balcon, scari de evacuare si o usa care se deschide (cu o usa pentru catelusul Pommy™, de asemenea).

•  Cu accesorii precum un pat, o canapea, un frigider, bauturi, deserturi si multe altele - copiii au tot ce le trebuie pentru a-i ajuta pe acesti prieteni Enchantimals™ sa-si traiasca cea mai frumoasa viata de oras!

•  Cadoul excelent pentru copii cu varsta de 4 ani si mai mari incurajeaza jocul imaginativ.

Referinte specifice