Bratz x JimmyPaul Special Edition Designer Pride 2-Pack Couple Roxxi & Nevra Fashion Dolls, Multicolor, 580324

755,46 lei
Cantitate
Ultimele produse in stoc

 

Termeni și condiții de utilizare

  Livrare

Livrare gratuita pentru comenzile non-urgente.

 

Confidentialitate

Comanda in 00h 15m 17s pentru a primi comanda maine!.

PROGECTAT ȘI ILLUSTRAT DE JIMMYPAUL: Cu ocazia sărbătoririi Price Month, Bratz a făcut echipă cu JimmyPaul pentru a crea o ediție specială de colecție de 2 pachete, cu un cuplu de același sex, Roxxi și Nevra.

PACHET DE 2 PERSONAJE PREFERATE ALE FANILOR: Pentru prima dată, Roxxi și Nevra ies la mitingul Stilesville Pride! Aceste prietene cu pasiune pentru modă luptă pentru și sărbătoresc dragostea sub toate formele.

AMBALAJ RAINBOW: Partea din spate a ambalajului se pliază pentru a dezvălui un curcubeu frumos și include, de asemenea, o fereastră, astfel încât Roxxi și Nevra să poată fi expuse

MODA SI ACCESORII OUT & PROUD: Roxxi & Nevra sunt imbracate in cele mai colorate si expansive look-uri. Roxxi poartă o jachetă din 2 piese și o fustă cu un tricou cu cravată JimmyPaul pe față, o haina de blană artificială curcubeu, nasturi LGBTQ+ pe pălărie și fustă, șosete și o curea din lanț auriu cu brelocuri cu litere B R A T Z. Nevra poartă un top cu sclipici a-simetric, pantaloni evazați cu grafică Bratz imprimată, o haină curcubeu de blană artificială pe lungime, nasturi LGBTQ+ la pălărie, cercei simbol feminini și pantofi împodobiți cu steagul Progress.

INCLUDE: 2 Papuși de modă Bratz ediție specială Roxxi și Nevra, 2 ținute detașabile, 2 pălării, 2 semne de protest, 1 evantai în formă de inimă, 1 megafon, 1 sticlă de apă, 1 sticlă de șampanie, 2 pahare de șampanie, 3 brățări, 2 păr cleme, 2 suporturi pentru păpuși și un certificat de autenticitate.

Referinte specifice