Set de joaca MGA's Miniverse Make it Mini Food, Diner, pentru papusi, 9 cm

100,00 lei

35051591825

Cantitate
In stoc

 

Termeni și condiții de utilizare

  Livrare

Livrare gratuita pentru comenzile non-urgente.

 

Confidentialitate

Comanda in 01h 44m 15s pentru a primi comanda maine!.

Faceți cunoștință cu MGA Miniverse, Make It Mini Food. Singurul mini-aliment de colecție pe care il puteți realiza de la zero și expune.

Fiecare pachet vine cu ingrediente surpriză și accesorii de bucătărie pentru a-ți face mini-mancarea de colecție. Fiecare pachet este surpriza, așa că nu veți ști ce mini ați primit pană nu il despachetați. Comparați conținutul pachetului dvs. cu ghidul de colecție care vine cu acesta. Urmați instructiunile cu rețete de pe spate pentru a vă face mini felurile de mancare.

Odată ce ați terminat de creat mini-ul dvs., expuneti vasul finit in orice lumină UV pană cand substanta se intărește. UNBOX IT: Fiecare bila vine cu o mulțime de mini-ingrediente surpriză și accesorii de bucătărie.

Pregătește-ți rețetele pentru a construi și a crea propria ta mini-mancăre de colecție.

FĂ-L: compară conținutul pachetului tău cu ghidul de colecție inclus, pentru a vedea ce ai primit. Urmați cartonasul cu rețete de pe spate pentru a vă face mini-mancarea de colecție.

SET IT: Finalizeaza mini-ul folosind rășina inclusă in ingrediente. Setați vasul finit in lumină UV (de exemplu, soarele sau lanterna UV) pană cand rășina s-a intărit. Odată ce este setat, aveți mini-colecția finită.

AFIȘAȚI-O: setați-vă mancarea de colecție Miniverse in capsulă care funcționează ca afișaj! Fiecare Diner mini vine cu o mini masă pe care iți poți afișa și mini-mancarea.

DISCLAIMER: Ingredientele NU sunt comestibile. Inălțime 3 inchi/ 9 cm.

Pentru varste de 8 ani și peste.

Referinte specifice