• Nou

Fluffie Stuffiez Plush Toy - Panda, 4520804E

116,81 lei

035051594215

Cantitate
Ultimele produse in stoc

 

Termeni și condiții de utilizare

  Livrare

Livrare gratuita pentru comenzile non-urgente.

 

Confidentialitate

Comanda in 00h 37m 32s pentru a primi comanda maine!.

Faceți cunoștință cu Fluffie Stuffiez™! Această distribuție de personaje este super confortabilă, ultra pufoasă și cu o MARE personalitate. Fluffie Stuffiez ofera 3 moduri de a te juca - trage-l, dezvăluie-l și umple-l! Există un caracter surpriză Unicorn ascuns dedesubt. Ce personaj vei dezvălui? Trageți puful de la suprafata plusului pentru a dezvălui un prieten super drăguț. Trageți stratul exterior de puf din Fluffie Stuffiez pentru a dezvălui personajul de dedesubt. Pe cine vei primi? Geanta moale squishy funcționează ca spațiu de depozitare pentru puful tău tras și devine un al doilea prieten pentru joc prelungit. Te vei indrăgosti de toate familiile și personajele diferite și de personalitățile lor unice. Adună-le pe toate!

3 MODURI DE JOACA: Trage-l! Dezvăluie! Indeasă-l!

PLUS DE COLECȚIE 3 IN-1: Fiecare Fluffie Stuffiez aduce bucurie de la Unboxing, Collectability, ASMR și Fidget Fun!

COLECTIONATI-LE PE TOATE: Atat de multe personaje distractive de colectionat! Alegeți dintre familiile Rainbow, Unicorn, Treats, Axolotl, Bear și Sky, in dimensiuni mici și mari.

GEANTA DE DEPOZITARE: Geanta moale squishy funcționează ca spatiu de depozitare pentru puful tău tras și devine un al doilea prieten pentru joc prelungit. De asemenea,este moale să fie o jucărie grozavă! Eticheta de agățare a personajului de colecție: deschideți eticheta de agățare pentru a afla despre personajul dvs. și atașați-o pe Fluffie Stuffiez ca suvenir.

JOACĂ INTERACTIVĂ: Experimentați o activitate interactivă distractivă, trăgand puful de pe Fluffie Stuffiez-ul dvs. și plasand puful in punga spongioasă. Fluffiez Stuffiez oferă ore de distracție!

CREATIVITATE și bricolaj: Fii creativ cu diferitele moduri in care iți tragi puful. Oferă personajului tău o mustață, o spranceană, obraji de inimă sau chiar un mohawk - există atat de multe moduri de a personaliza in mod unic in timp ce trageți și dezvăluiți! INCLUDE: 1 pluș Fluffie Stufiez, geantă de depozitare, etichetă cu caracter și ghid de colecție

DEZVALUIREA PERSONAJULUI SURPRIZĂ: trageți stratul exterior de puf din Fluffie Stuffiez pentru a dezvălui personajul de dedesubt. 

PENTRU COPII CU VARSTE DE 4 ani in sus – Copiilor cu varsta de la 4 ani in sus le va plăcea să se joace cu toate aceste personaje super drăguțe

Itemcode: 4520804E
Dimension package: 25,4 x 10,2 cm
Suitable for: From 4 years
EAN code: 035051594215

Referinte specifice