• Nou

Papusa LOL Surprise Tweens, Swap Blonde Billie Fashion Doll, 2 Stilizari Diferite Si Functie De Inlocuire a capului

276,47 lei
Cantitate
Ultimele produse in stoc

 

Termeni și condiții de utilizare

  Livrare

Livrare gratuita pentru comenzile non-urgente.

 

Confidentialitate

Comanda in 00h 11m 43s pentru a primi comanda maine!.

Va prezentam noua papusa de moda L.O.L. Surprise Tweens Surprise Swap™ Fashion Doll Bronze-2-Blonde Billie, care vine cu 2 look-uri unice si un cap de styling schimbabil pentru personalizarea suprema si experienta jocului parului!

FUNCTIA DE SCHIMBARE A CAPULUI Schimbati aspectul lui Billie intr-o clipa, schimbandu-i coafura maro si roz cu capul de styling cu accente blonde care pot fi atasate cu usurinta la corpul papusii. Apoi, schimba-i rapid tinuta si schimba-i accesoriile, inclusiv caciula, accesoriile pentru par si multe altele!

UNBOX 20+ SURPRIZE, inclusiv un cap de styling, moda fabuloasa, pantofi, un caboodle, o tiara, o bratara cu perle, accesorii de coafura, o perie de par, un suport pentru papusi si multe altele!

LOOK-URI NESFARSITE DE MIXARE SI POTRIVIRE Odata ce ati terminat de stilizat papusa, repetati functia de schimbare a capului si modificarile accesoriilor din nou si din nou pentru a crea un amestec nesfarsit si potriviti aspectul!

ASORTEAZA CU CAPETELE DE STYLING SURPRISE SWAP™ Asociaza papusile Tweens Surprise Swap cu noile capete de styling Surprise Swap™ atragatoare, fiecare cu accesorii superbe pentru par si par, pentru si mai multa personalizare!

PREGATIT PENTRU RUNWAY Fiecare papusa are trasaturi uimitoare, par frumos, propriul stil plin de farmec si vine articulat pentru o multime de oportunitati de pozare.

BFFs 4 EVA Colectioneaza toate cele 4 papusi de moda L.O.L. Surprise Tweens Surprise Swap™: Braids-2-Waves Winnie, Bronze-2-Blonde Billie, Buns-2-Braids Bailey si Curls-2-Crimps Cora.

Include: 1 Figurina + Accesorii

Varsta recomandata: +4 ani

Referinte specifice