Set Casa L.O.L. Surprise! Cottage Winter Wonderland Surprise cu 45 surprize, 120001EUC

1.260,50 lei
Cantitate
Ultimele produse in stoc

 

Termeni și condiții de utilizare

  Livrare

Livrare gratuita pentru comenzile non-urgente.

 

Confidentialitate

Descoperiti noua casuta superba L.O.L. SURPRISE din seria Winter Wonderland Surprise. Este o casa cu 3 etaje, bazin, mobila, terasa, o multime de accesorii si un teleferic. In acest set minunat veti avea parte de 95 de surprize la despachetare. Papusile L.O.L. SURPRISE nu sunt incluse in acest set. Va asteapta 3 etaje pline de surprize. La primul etaj se afla doua camere: o zona cu semineu si un dormitor larg. La etajul doi veti gasi un alt dormitor, baia cu efecte sonore. La etajul trei se afla mansarda cu terasa si bucatarie, dar si un teleferic, cu ajutorul caruia puteti cobori papusile la primul etaj. Casuta dispune si de un patinoar, peste care puteti turna apa iar apoi il inghetati. Papusile L.O.L. SURPRISE vor putea practica cu usurinta patinajul artistic. Toate accesoriile sunt impachetate intr-un autobuz, in interiorul caruia veti gasi elemente necesare pentru interiorul casutei.

Setul include: patinoar (apa si gheata nu sunt incluse in set), jacuzi, teleferic, piese pentru asamblarea casutei, piese pentru interior (mobila, accesorii).

Pentru joc veti avea nevoie de 6 baterii tip AA (nu sunt incluse in set), 3 baterii tip AA (nu sunt incluse in set), 15 baterii tip LR44 (sunt incluse in set).

Recomandat copiilor de la 3 ani.

D70ML7MBM

Referinte specifice