Papusa Barbie Fashionistas, blonda, rochie roz cu dungi, +3 ani

61,60 lei
Papusa Barbie Fashionistas, blonda, rochie roz cu dungi, +3 ani

818201502397

Cantitate
Ultimele produse in stoc

 

Termeni și condiții de utilizare

  Livrare

Livrare gratuita pentru comenzile non-urgente.

 

Confidentialitate

Comanda in 00h 40m 26s pentru a primi comanda maine!.
 

 

 

Diversitate si optiuni

Cu o multime de stiluri noi, papusile Barbie fashioniste ofera diversitate si optiuni de moda din lumea reala pentru distractie fara sfarsit!


La fel ca si prietenele tale, aceste papusi cool - fiecare cu un stil unic - au o mare varietate de culori de par si stiluri, diverse culori ale ochilor, tonuri de piele si forme ale fetei.
 
  Accesorii peste accesorii

O pereche unica de pantofi sunt accesoriul perfect - de la sandale cu barete si toc la pantofi cu talpa joasa, pantofi de sport sau cizme delicate.

Si nu uita de accesorii.

Fiecare papusa Barbie isi completeaza look-ul cu o rochie, un colier statement, ochelari cool sau cercei stralucitori.

 

 

Caracteristici:

  • Cu o multime de stiluri noi, papusile Barbie fashioniste ofera diversitate si optiuni de moda din lumea reala pentru distractie fara sfarsit!
  • La fel ca si prietenele tale, aceste papusi cool - fiecare cu un stil unic - au o mare varietate de culori de par si stiluri, diverse culori ale ochilor, tonuri de piele si forme ale fetei.
  • Pregatite pentru orice, ele poarta haine fabuloase care reflecta tendintele actuale si iti permit sa explorezi cine vrei sa fii!
  • De la rochii sport la rochii hip si edgy, de la buline trendy la imprimeuri grafice, de la boho chic la modern rock, papusile Barbie fashioniste fac o declaratie in moda.
  • O pereche unica de pantofi sunt accesoriul perfect - de la sandale cu barete si toc la pantofi cu talpa joasa, pantofi de sport sau cizme delicate.
  • Si nu uita de accesorii. Fiecare papusa Barbie isi completeaza look-ul cu o rochie, un colier statement, ochelari cool sau cercei stralucitori.
  • Coafurile lor sunt trendy, de la un breton scurt la p coafura asimetrica, bucle si o varietate de culori, inclusiv nuante de brunet si blond, negru intens, rosu bogat si purpuriu modern.

Dimensiuni de ambalare: 6 x 12.7 x 32.4.

Varsta recomandata: 3 ani +.

DP6F8RBBM

Referinte specifice