Papusa Barbie Fashionista rasa in cap, rochie roz inflorata, editie speciala dedicata femeilor cu un aspect diferit, 3 ani +

41,18 lei
Papusa Barbie Fashionista rasa in cap, rochie roz inflorata, editie speciala dedicata femeilor cu un aspect diferit, 3 ani +

887961804348

Cantitate
Ultimele produse in stoc

 

Termeni și condiții de utilizare

  Livrare

Livrare gratuita pentru comenzile non-urgente.

 

Confidentialitate

Comanda in 01h 10m 21s pentru a primi comanda maine!.

Fashionistas este una dintre celebrele colectii Barbie oferind o gama larga de papusi cu diferite stiluri si accesorii, introducand conceptul de diversitate si acceptare in randul fetelor.

Aceasta colectie include diferite tipuri de trup, tonuri de piele, culori de ochi si par, astfel fetitele nu se vor plictisi niciodata si orice copil va gasi o papusa care sa ii semene.

Fiecare papusa are propriul stil, inspirat de ultimele tendinte ale modei. Hainutele sunt confectionate astfel incat se pot potrivi oricarei papusi din gama Fashionistas.

La fel ca si fetele reale, papusa Barbie si prietenele ei au un look diferit , personalitate diferita si simtul estetic bine definit, iar asta nu le impiedica sa se distreze si sa arate fabulos impreuna! Aceasta papusa este gata de orice purtand un outfit ce se potriveste atat ziua cat si noaptea. 

 

Inaltime papusa: 30.

Varsta recomandata: +3 ani

DB5F43MBM

Referinte specifice