Lista de produse dupa marca Llorens

Sunt 14 produse.

Se afiseaza 1-14 din 14 produs(e)

Papusa Sasha Llorens...

Sasha Llorens este papusa alaturi de care cei mici se bucura de primii pasi, primele amintiri si primele zambete sincere. Proiectata prin optica moderna a brandului Llorens de sorginte spaniola, papusa este un excelent companion in primii ani de viata ai celor mici. Detaliile care desavarsesc estetica unei papusi Llorens Sasha sunt atent alese, realizate manual de artizani dedicati acestui soi de productie. Este un bestseller la nivel international si cel mai bun prieten al baieteilor.

Dimensiune: 38 cm

Dimensiunea de 38 cm a unei papusi Llorens le permite celor mici sa o poarte cu ei pretutindeni, atat acasa, cat si la gradinita sau in calatorii. Gratie designului sau versatil si materialelor moi utilizate la realizarea prototipului si a hainutelor, papusa Sasha va deveni rapid cel mai bun prieten al baietelului dumneavoastra, insotindu-l inca din primele clipe de viata. Sasha imita excelent trasaturile unui nou-nascut, intocmai pentru a se integra cu succes in gratiile celor mici.

Papusa Llorens Sasha se bucura de un design inovator, care tine pasul cu noua generatie si nevoile acesteia. Discutam, asadar, despre o papusa realizata din materiale sigure, 100% verificate si netratate chimic, apta sa ofere un excelent companion de joaca baieteilor inca din primii lor ani de viata. 


Compania Llorens Llorens a fost fondata in 1995 in Onil (Spania) de Miguel Llorens. Brand-ul a avut grija de fiecare ultim detaliu pentru a da o personalitate vie papusilor, prin o mare varietate de dimensiuni si modele.

Compania Llorens acorda o mare atentie adaptarii jucariilor la varstele si nevoile copiilor, face produsele perfecte, autentice si frumoase in fiecare detaliu. Multumita acestui fapt, papusile lLorens vor deveni prietenii de nadejde ai copiilor.

Pret 239,50 lei Epuizat