Lista de produse dupa marca L.O.L Surprise!

Sunt 143 produse.

Se afiseaza 1-60 din 143 produs(e)
Set doua papusi LOL...
  • Numai online
Vizualizare rapida

Set doua papusi LOL...

Descriere

Descopera Papusile Fashion LOL Surprise O.M.G, seria Winter Chill Icy, cu haine si accesorii fabuloase!
Papusile Winter Chill Camp Cutie & Babe in the Woods ies in evidenta cu stilul lor unic, fabulos si parul, frumos cu 

PapusaL.O.L. Surprise! O.M.G. Winter Chill Camp Cutie & Babe in the Woods este articulata si are mainile detasabile pentru ca tie sa iti fie mai usor sa o imbraci si sa ii aplici accesoriile.

Experienta de deschidere a pachetului este unica.
L.O.L. Surprise! O.M.G. Winter Chill Camp Cutie & Babe in the Woodsvine cu 25 de surprize. Pachetul care se transforma intr-un dressing pentru hainele si accesoriile papusii contine: papusa fashion LOL O.M.G , set complet de haine fashion, pantofi, cutie de pantofi, accesorii, cutie de palarie, poseta, perie de par, huse pentru imbracaminte si suport de tip stand pentru papusa. Este un set de joaca complet!

Papusa L.O.L. Surprise! O.M.G. Winter Chill Camp Cutie & Babe in the Woods este realizata extrem de detaliat, parul sau frumos si bogat poate fi piepatanat dar totodata are si un stil propriu pregatit pentru mers pe munte. Ea este sora mai mare a lui Brrr B.B.

Papusile vin cu o experienta unica intr-un pachet tematic Winter Chill. Pentru a descoperi cele 25 de accesorii surpriza este foarte simplu trebuie doar sa deschideti latura ambalajului si de acolo incepe o intreaga aventura de iarna.

Papusa L.O.L. Surprise! O.M.G. Winter Chill Camp Cutie & Babe in the Woods are imbracaminte fabuloasa, cutie de pantofi, pantofi, si multe alte accesorii.

Glisati pe silueta inghetata pentru a-I dezvalui imaginea. Gasiti panglica si trageti-o pentru a vedea vestiarul ei unde sta.

Pachetul devine un set de joaca reutilizabil cu dressing si zona de .... racire desigur.

Dimensiune Pachet: 5.08 x 6.35 x 24.13 cm

Varsta recomandata: 6 ani+

Pret 192,44 lei

Set de joaca L.O.L....

Set de joaca L.O.L. Surprise! O.M.G. Swag Family cu 4 papusi si un animal, Limited Edition, cu peste 45 de accesorii surpriza, 3 ani+

Pret 562,18 lei Epuizat

Rulota L.O.L....

LOL Surprise O.M.G. 4-in-1 Fashion Glamper Metallic Silver  este un vehicul albastru turcoaz cu roz, luxos, de tip rulota, fashion cu lumini si sunete pentru papusile L.O.L. Surprise!
Completeaza-ti colectia cu acest vehicul, de tip rulota, care iti poate plimba cu stil toate papusile LOL Surprise OMG si LOL Surprise dolls.

Pret 503,36 lei

Rulota L.O.L....

LOL Surprise O.M.G. 4-in-1 Fashion Glamper Metallic Silver  este un vehicul argintiu, luxos, de tip rulota, fashion cu lumini si sunete pentru papusile L.O.L. Surprise!
Completeaza-ti colectia cu acest vehicul, de tip rulota, care iti poate plimba cu stil toate papusile LOL Surprise OMG si LOL Surprise dolls.

Pret 528,57 lei Epuizat

Papusa LOL Surprise...

FUNCTIA DE SCHIMBARE A CAPULUI Schimba aspectul lui Winnie intr-o clipa, schimbandu-i coafura roz si galbena cu capul de styling albastru si roz, care poate fi atasat cu usurinta la corpul papusii. Apoi, schimba-i rapid tinuta si schimba-i accesoriile, inclusiv cerceii, caciula, accesoriile pentru par si multe altele!

Pret 251,26 lei