Papusa Llorens, baietel cu paturica si suzeta, sunete realiste

199,00 lei
cu TVA

8426265389377

Cantitate
Stoc epuizat


 

Termeni și condiții de utilizare

  Livrare

Livrare gratuita pentru comenzile non-urgente.

 

Confidentialitate

lorens Papusa pentru copii, Joel

 

Papusa noastra este fabricata din materiale de inalta calitate. Corpul ei este alcatuit dintr-un vinil placut la atingere, iar burtica este umpluta cu o captuseala moale. Dupa indepartarea suzetei, papusa va plange si va spune: "mama, papa!". Caciula papusii noastre este decorata cu o parte albastra, cu pompom. Joel poarta un costum albastru, cu blanita in mijloc, o esarfa albastra si sosete potrivite. O patura este atasata de papusa. Papusa este ambalata intr-o cutie de carton, perfecta pentru un cadou.

Papusica pentru copii din seria Premium Llorens se evidentiaza prin forme autentice precum si detaliile fetei vor incanta cu siguranta fiecare fetita!

Papusa pentru fetite are o selectie excelenta de haine de inalta calitate, culoarea, croiala, textura si numeroase detalii fac ca aceasta papusica sa arate ca este plina de viata.

Tinuta papusii bebelus este, parca, rupta din povesti.  Papusica are mainile, picioarele si capul din vinil, iar interiorul are in compozitie materiale fine, lucru ce o face pe papusica bebelus sa fie foarte delicata la atingere. 

Reprezinta cadoul ideal pentru orice fetita. Aceasta papusica va deveni prietena ei cea mai buna, confidenta ei, micul ei refugiu intr-un univers magic creat asa cum si-l doreste.  Papusica are mainile, picioarele si capul din vinil delicat.

Papusile si toate accesoriile au fost testate in conformitate cu Normele Europene pentru Siguranta Jucariilor (CE) si sunt recomandate pentru copii cu varste de peste 3 ani. A se feri de umiditate, surse care degaja caldura;


Compania Llorens Llorens a fost fondata in 1995 in Onil (Spania) de Miguel Llorens. Brand-ul a avut grija de fiecare ultim detaliu pentru a da o personalitate vie papusilor, prin o mare varietate de dimensiuni si modele.

Compania Llorens acorda o mare atentie adaptarii jucariilor la varstele si nevoile copiilor, face produsele perfecte, autentice si frumoase in fiecare detaliu. Multumita acestui fapt, papusile lLorens vor deveni prietenii de nadejde ai copiilor.

Dimensiune 35; 

Referinte specifice