Papusa Barbie,Camping edition, Barbie Malibu Doll HDF73

199,00 lei
cu TVA

194735022397

Cantitate
Ultimele produse in stoc

 

Termeni și condiții de utilizare

  Livrare

Livrare gratuita pentru comenzile non-urgente.

 

Confidentialitate

Alăturați-vă păpușilor Barbie® „Malibu” și „Brooklyn” în cea mai mare aventură a lor inspirată din filmul It Takes Two! Copiii pot duce păpușa Barbie® „Malibu” într-o excursie uimitoare de camping cu cățelul ei și peste 10 accesorii care inspiră tot felul de distracție de povestire. Sunteți gata să începeți explorarea? Pune-ți sacul de dormit al păpușii tale Barbie® și încarcă-ți rucsacul cu accesorii de călătorie esențiale, cum ar fi un felinar, o hartă, un binoclu, un accesoriu pentru smartphone și multe altele. După o zi de aventuri, copiii pot pune păpușa Barbie® și cățelușul ei într-un sac de dormit confortabil pentru a lua un pui de somn sub stele. Cu atât de multe povești inspirate de camping, copiii cu vârste cuprinse între 3 și 7 ani pot duce o păpușă Barbie® în aventuri nesfârșite în aer liber! Păpușa nu poate sta singură.

Caracteristicile produsului:

Alătură-te păpușii Barbie® „Malibu” în cea mai mare aventură a ei cu această păpușă de camping și set de joacă inspirate din seria Barbie®, It Takes Two!

Papusa Barbie® vine cu un catelus si poarta o tinuta pregatita pentru aventura: o camasa din cambray, pantofi sport si ochelari de soare eleganti.

Luați-vă istoricul de camping de la zi la noapte cu un rucsac care se deschide și se închide pentru a stoca accesorii esențiale pentru drumeții și un sac de dormit colorat pentru a vă menține păpușa și cățelul Barbie® confortabil în timp ce dorm.

Inspiră și mai multe povești cu binoclu, pălărie, hărți, gustări cu musli bar, geantă de toaletă, smartphone, lanternă, periuță de dinți și pastă de dinți

Cu o păpușă Barbie® „Malibu” inspirată din filmul It Takes Two și o mulțime de accesorii de povestire, acest set de camping Barbie® este un cadou grozav pentru copiii de 3-7 ani, în special pentru cei cărora le place să petreacă timpul în aer liber!

Informații suplimentare

Dimensiunea pachetului: 33 x 23 x 6 cm.

2022-02-01

Referinte specifice