Papusa Barbie You can be - Zoolog cu Koala si accesorii, GXV86

129,00 lei
cu TVA

887961963441

Cantitate
Ultimele produse in stoc

 

Termeni și condiții de utilizare

  Livrare

Livrare gratuita pentru comenzile non-urgente.

 

Confidentialitate

Papusa Barbie You can be - Zoolog 

 

Explorati o lume a ingrijirii animalelor, cu papusa zoolog Barbie®! Cand fetele se joaca cu Barbie®, isi imagineaza tot ce pot deveni, iar cele care adora animalele si sa aiba grija de acestea pot fi zoologi! Papusa zoolog Barbie® poarta o camasa roz draguta, pantaloni scurti kaki, o palarie maro, ghete si include o figurina adorabila de koala si pui. Articolele pentru joc pe roluri includ un biberon pentru hranire, clipboard si binoclu. Copiii vor adora posibilitatile nenumarate de exprimare creativa si distractie cu povesti! Papusa nu isi poate mentine pozitia fara sprijin. Culorile si decoratiunile pot varia. Este un cadou excelent pentru copii in varsta de 3 ani si peste.

• Copiii pot explora o lume a distractiei in cariera cu papusa zoolog Barbie® si accesoriile!

• Setul de joaca include papusa Barbie® (30,4 cm), imbracata intr-o camasa roz draguta, pantaloni scurti kaki, o palarie maro si ghete.

• Accesoriile pentru jocuri pe roluri includ un biberon pentru hranirea figurinei de koala si pui, un stetoscop, clipboard si binoclu.

• Copiii vor indragi tematica de zoolog si piesele de poveste pentru a pune in scena distractia in cariera!

• Este un cadou excelent pentru copii cu varsta de 3 ani si mai mari, in special cei interesati sa invete cum sa ingrijeasca animale!

 

Referinte specifice