Barbie Doll with Two Fairytale Pets, Barbie "Malibu" from Barbie A Touch of Magic

219,00 lei
cu TVA

194735112197

Cantitate
Ultimele produse in stoc

 

Termeni și condiții de utilizare

  Livrare

Livrare gratuita pentru comenzile non-urgente.

 

Confidentialitate

Comanda in 12h 25m 26s pentru a primi comanda maine!.

Această păpușă Barbie poate fi descrisă ca fiind pur si siplu magică cu părul ei lung, fantastic și rochia strălucitoare! Papusa Barbie "Malibu" Roberts poarta o tinuta stralucitoare inspirata de look-ul ei din Barbie A Touch of Magic. Două animale de companie și accesorii de styling adaugă distracției fantastice! Păpușa nu poate sta singură. Culorile și decorațiunile pot varia.

Modelată după aspectul ei strălucitor din Barbie A Touch of Magic, păpușa Barbie „Malibu” Roberts vine cu o rochie inspirată de basm, animale de companie și accesorii.

Această păpușă Barbie oferă jocului părului o întorsătură magică! Ea are un păr roz pastel de 7 inci și include accesorii precum un pieptene, o bentiță strălucitoare și un ac de păr decorativ.

​Barbie „Malibu” poartă o rochie stratificată cu accente de aripi la decolteu. Fusta ei lungă din tul strălucește de stele, în timp ce manșetele strălucitoare îi dau aripi și îi îmbunătățesc ținuta magică!

Și animalele ei de companie sunt fantastice! Ea vine cu un prieten fluture adorabil, precum și cu un pisoi de companie purtând o fustă de balet super drăguță.

Păpușile Barbie A Touch of Magic fac cadouri încântătoare pentru copiii de la 3 ani în sus.

Referinte specifice