Little Live Pets – Scruff-A-Luvs: Real Pets, Moose Toys, 30177

199,00 lei
cu TVA

0630996301777

Cantitate
Ultimele produse in stoc

 

Termeni și condiții de utilizare

  Livrare

Livrare gratuita pentru comenzile non-urgente.

 

Confidentialitate

Salvează un Scruff-a-Luvs și oferai-i o casă pentru totdeauna! Aceste mici animale de companie abandonate au nevoie de dragostea și ajutorul tău.

 
În interiorul cutiei se află un animal de companie misterios care așteaptă să fie salvat! Ce Scruff-a-Luvs vei salva? Veți găsi înăuntru un iepuraș, un cățel sau o pisicuță Scruff-a-Luvs? Animalul tău de companie Scruff-a-Luvs sosește ca o minge de blană mată, dar odată ce îi faci baie pentru a-și dezvălui adevărata blană, îl usuci, îl periezi și îl iubești, vei descoperi ce fel de animal de companie este in el cu adevărat!

 
Fiecare Scruff-a-Luvs vine cu propriul lui pieptene frumos, pentru ca tu să-i oferi noului tău animal de companie o sesiune de îngrijire pentru a-l face să arate deosebit de special. Acești Scruffs au toate blana „la atingere moale”, făcându-i chiar și mai drăgălași! În cele din urmă, așezați-le gulerul și eticheta în jurul gâtului pentru a le oferi un aspect „pawfect”! În plus, Scruff-a-Luvs vine cu un certificat de adopție pe care să-l completați.

Referinte specifice