Papusa Hasbro, Disney Villains Cruella De Vil cu haine detasabile si accesorii incluse, 28 cm

259,00 lei
cu TVA

5010993911486

Cantitate
Ultimele produse in stoc

 

Termeni și condiții de utilizare

  Livrare

Livrare gratuita pentru comenzile non-urgente.

 

Confidentialitate

Hasbro Disney Princess este o colecție de păpuși neobișnuite inspirate din basme care sunt iubite și urmărite de copiii din intreaga lume.

Păpușile reproduc cu fidelitate personaje cunoscute, datorită cărora le transferă cu ușurință fetele in lumea basmelor și a fanteziei, permițand jocul creativ in jocurile de rol. Colecția Disney Villains este formată din păpuși care reprezintă așa-zisele personaje rele din basmele culte. Independente, increzătoare in sine și sinistre pană la miez aceștia sunt antagoniștii prințeselor Disney.

Păpușa Cruella De Vil este o păpușă amenințător de stilată a cărei infățișare este derivată din povestea„101 dalmați”. Pasionată de ținute șic, Cruella poartă o rochie uluitoare alb-negru care ii accentuează coafura originală, plus un guler de blană artificială. Datorită stilului său prădător, este intotdeauna extrem de la modă.

Această păpușă ticălosă este ambalată intr-o cutie cu compartimente secrete in care sunt ascunse accesoriile de modă, făcand despachetarea super distractivă. Cu ajutorul oglinzii magice atașate, fata poate găsi picturile ascunse pe rochia Cruellei.

Conținutul și caracteristicile setului:

1 x păpușă

1 x fusta

1 x haina lunga

2 x perechi de pantofi

1 x guler de blană artificială

1 x geantă de mană

1 x oglindă magică, decodor oglinda magică dezvăluie imagini ascunse 

Dimensiuni pachet: 6.4 x 20.3 x 32.4 cm

Greutate: 380 Grame 

Referinte specifice